«Να μάθουμε στην πίεση»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος υπογράμμισε ότι είναι καλό να κερδίζει η ομάδα του ακόμα και όταν δεν είναι καλή.

[googlead][/googlead]

Τους βαθμούς από τη νίκη (1-0) σε βάρος της Καλλιθέας κράτησε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ενώ τόνισε ότι οι Αχαιοί δεν πρόκειται να κάνουν άλλη μεταγραφή. Αναλυτικά δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Γιώργο (σ.σ. Κορακάκης) για τη δουλειά του. Η Καλλιθέα θα μπορούσε να έχει πάρει κι άλλους βαθμούς, γιατί χάνει τα ματς στο γκολ. Εμείς έχουμε διαφορετική εικόνα στα εντός, σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Στις καλές μας στιγμές δείχνουμε τις αρετές μας, στις κακές στιγμές μας κινδυνεύουμε. Είναι καλό να κερδίζεις αν δεν είσαι καλός. Κρατάμε τους βαθμούς κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, όλα είναι δύσκολα.

Ίσως εντός έδρας έχουμε πίεση, είναι αλλιώς πλέον, τα παιδιά κάνουν πρωταθλητισμό. Δεν μπορεί κανείς ποτέ να πει ότι δεν έχει προσπαθήσει η ομάδα μας. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάμε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην Κρήτη και αρχίζουμε την προετοιμασία μας, γιατί το ματς της Πέμπτης είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πρέπει να ισορροπήσουμε τις εμφανίσεις μας εντός και εκτός έδρας. Πρέπει να ζούμε με την πίεση».

Σε ερώτηση αν θα γίνει κάποια μεταγραφή παίκτη από τη Βέροια, απάντησε:

«Δεν μπορούμε να διαταράξουμε τις ισορροπίες μας, δεν θα γίνει μεταγραφή, μόνο αν προκύψει χτύπα ξύλο κάποιο ακραίο σενάριο».

Πηγή: sportfmpatras.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep