Κομβική στροφή για Παναχαϊκή

Με ελλείψεις στη Λάρισα η αποστολή της Παναχαϊκής. Έξι οι απόντες, μέσα ο ασθενής Ντάσιος.

[googlead][/googlead]

Στο +2 από την 4η θέση βρίσκεται η Παναχαϊκή, που καλείται την Κυριακή (22/04, 17:00 Web ΕΡΤ) να κατακτήσει το τρίποντο στο γήπεδο Φιλιππούπολης απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο της 3ης θέσης. Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου αποτελεί παρελθόν και οι Αχαιοί είναι υποχρεώμένοι να ξεπεράσουν και τα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στεργίδη (ρήξη μηνίσκου), Φουρλάνο (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική άρθρωση), Μακρυδημήτρη, Σωτηράκος (έκαναν ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα) και Βασιλείου (δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο). Σε όλες αυτές τις απουσίες προστίθεται και ο τιμωρημένος Μπουτζίκος.

Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιώργος Ντάσιος, αν και ταλαιπωρείται από ελαφράς μορφής ίωση. Εκτός έμειναν ακόμα οι Μπιτσάκος (αποθεραπαί), Μπαμπούνης, Μπούτιβας (Κ19) και Αγουρίδης.

Η αποστολή: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Πολίμος, Ντάσιος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Γκίνο, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

Last modified onΣάββατο, 21 Απρίλιος 2018 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep