«Παναχαϊκή σε σχέδιο αναδιάρθρωσης»

Ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε για την Παναχαϊκή και για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

[googlead][/googlead]

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Πάτρας έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος υποστήριξε ότι η οικονομική καθαρότητα της Παναχαϊκής είναι λόγοι για να συμπεριλαμβάνεται δικαιωματικά η ομάδα της Πάτρας σε ένα σχέδιο αναδιαρθρωσης.

«Το brand name, η ιστορία, η πληθυσμιακή έδρα της και η οικονομική καθαρότητά της, είναι λόγοι για να συμπεριλαμβάνεται δικαιωματικά η Παναχαϊκή σ’ ένα σχέδιο αναδιαρθρωσης» ανέφερε ο Νικόπουλος και πρόσθεσε: «Απ’ όσο γνωρίζω στη Super League θα ενταχθούν 20 ομάδες, 16 από το φετινό πρωτάθλημα, και 4 από τις πρώτες θέσεις της Football League, δηλαδή ΟΦΗ, Άρης, Παναχαϊκή και Κισσαμικός. Υπάρχει ακόμα σκέψη αν τελικά αποφασιστεί να υποβιβαστούν Κέρκυρα και Πλατανιάς τις θέσεις τους να καταλάβουν Δόξα Δράμας και Τρίκαλα. Ο προβληματισμός έγκειται στο ότι οι δύο υποβιβασθείσες ομάδες έχουν ήδη τη δομή και την εμπειρία μιας ΠΑΕ, καθώς επίσης και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία τους».

Για το πώς βλέπει την Παναχαϊκή Συμμαχία:
«Παρήλθαν ήδη δύο χρόνια στη Γ’ και τη Β’ Εθνική. Οργάνωσαν την ΠΑΕ, επανακατέκτησε την αξιοπιστία της, λειτουργεί ήδη εύρυθμα και υπάρχει σχεδιασμός για τις υποδομές. Έχουν κόστος όλα αυτά και είναι εύλογο να επιζητούν οι σύμμαχοι μιας μορφής ανταποδοτικότητα. Το μείζον είναι να μην κουρασθούν να βάζουν το χέρι στην τσέπη. Αν και είναι πολλοί, οπότε μετριάζεται η χασούρα τους. Ελπίζω ν΄ αντέξουν, αν δεν ευοδωθεί η αναδιάρθρωση…».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep