Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεχίζει ο Πακάλτσης

Στην Παναχαϊκή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 34χρονος αμυντικός, όχι και ο Θανάσης Δρακόπουλος.

Η Παναχαϊκή πληροφορείται καθημερινά το δήθεν ενδιαφέρον της για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και του Πανθρακικού Ολισε. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύσει κατηγορηματικά το οποιοδήποτε ενδιαφέρον της για τον Ολίσε. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες που υποβιβαστήκαν από την Σούπερ Λίγκα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται ότι κατόπιν εισήγησης του Γιάννη Παπακώστα ο Θοδωρής Πακάλτσης θα συνεχίσει στην ομάδα υπογράφοντας συμβόλαιο. Δεν θα γίνει το ίδιο με τον Θανάση Δρακόπουλο, ο οποίος αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη. Η ΠΑΕ διέψευσε παράλληλα το ενδιαφέρον της για τον Ολίσε, εξήγησε πως έχουν σταλεί εισιτήρια για επιστροφή στην Πάτρα των Φουρτάδο, Μαπούκου, Ουρτάδο και Ουαταρά, ενώ εξέφρασε τα συλληπητήριά της για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη.

Στην ΠΑΕ Παναχαϊκή θα συνεχίσει και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Θόδωρος Πακάλτσης κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή Γιάννη Παπακώστα. Αύριο θα λυθεί οριστικά το θέμα της παραμονής των ποδοσφαιριστών Λαμπρόπουλου, Κωνσταντινίδη και Βλασόπουλου, οι οποίοι εφόσον δεχτούν την μείωση αποδοχών θα παραμείνουν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Η επίσημη πρώτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα γίνει την Τετάρτη 25/07/2012 και ώρα 7.00 μ.μ. παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών ο οποίος θα ευλογήσει το μυστήριο και θα είναι παρόντες όλοι οι παίκτες τόσο οι παλιοί όσο και οι νεοαποκτηθέντες. Ήδη έχουν σταλεί τα εισιτήρια στους Fourtado, Mapuku, Hourtado και Ouattara για να επιστρέψουν στους Fourtado, Mapuku, Hourtado και Ouattara. Στο Καρπενήσι και στο ξενοδοχείο Μοντάνα (5 αστέρων) θα γίνει η κύρια προετοιμασία της Παναχαϊκής από τις 3 έως 16 Αύγουστου.

Η Παναχαϊκή πληροφορείται καθημερινά το δήθεν ενδιαφέρον της για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και πρώην του Πανθρακικού Ολισε. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύσει κατηγορηματικά το οποιοδήποτε ενδιαφέρον της για τον Ολίσε. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες που υποβιβαστήκαν από την Σούπερ Λίγκα και τα χρήματα του συμβολαίου του για αυτά που προσέφερε ήταν πάρα πολλά.

Μετά από μεγάλη προσφορά 4 ετών αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή ο τερματοφύλακας Θανάσης Δρακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Θανάση Δρακόπουλο για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Μετά από μεγάλη προσφορά 4 ετών αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή ο τερματοφύλακας Θανάσης Δρακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Θανάση Δρακόπουλο για όσα πρόσφερε στην ομάδα. Ο Θανάσης Δρακόπουλος αποφάσισε μόνος του να αποχωρήσει για να διεκδικήσει την πρώτη θέση τερματοφύλακα και η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θέλει να του στερήσει αυτό το δικαίωμα. Η πόρτα της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα είναι πάντοτε ανοιχτή για τον Θανάση Δρακόπουλο.

Στην ΠΑΕ Παναχαϊκή θα συνεχίσει και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Θόδωρος Πακάλτσης κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή Γιάννη Παπακώστα. Αύριο θα λυθεί οριστικά το θέμα της παραμονής των ποδοσφαιριστών Λαμπρόπουλου, Κωνσταντινίδη και Βλασόπουλου, οι οποίοι εφόσον δεχτούν την μείωση αποδοχών θα παραμείνουν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

HΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Εργοτέλης αειμνήστου Παπουτσάκη. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσφέρεται να κάνει δύο φιλικά παιχνίδια με την ΠΑΕ Εργοτέλης στην μνήμη του αειμνήστου προέδρου και οι εισπράξεις να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε προσωπική φιλιά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Εργοτέλης».

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιούλιος 2012 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep