Δρόσος και 8 «σύμμαχοι»

Ο Δημήτρης Δρόσος μπήκε και επίσημα στα διοικητικά της Παναχαϊκής. Ο Δημήτρης Δρόσος μπήκε και επίσημα στα διοικητικά της Παναχαϊκής.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το νέο διοικητικό της σχήμα, το οποίο αποτελούν οκτώ μέλη της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» και ο Δημήτρης Δρόσος. 

Με νέο διοικητικό σχήμα συνεχίζει η Παναχαϊκή, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία αναφέρει αρχικά τα ονόματα των οκτώ συμμάχων που συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια και την συνεργασία τους με τον Δημήτρη Δρόσο, ο οποίος όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, θα συμμετέχει.

Θεωρητικά υπάρχει ένας κομψός τρόπος να ανακοινωθεί η ενασχόληση του Δημήτρη Δρόσου με την ΠΑΕ της Πάτρας και φυσικά ο διαχωρισμός των μετόχων που συνεχίζουν σε αντίθεση με όσους έμειναν εκτός. Ο τρόπος που θα λειτουργήσει η ΠΑΕ θα φανεί στις επόμενες ημέρες, όταν και θα ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι, αλλά και τα άτομα που θα βγουν στο προσκήνιο και θα έχουν λόγο για τις αποφάσεις σε διοικητικό επίπεδο.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως ενωμένη και δυνατή προχωρά για το επόμενο βήμα. Εξετάζοντας το τελευταίο διάστημα όλες τις επιλογές αποφασίστηκε από ομάδα Μετόχων, την οποία αποτελούν οι Κώστας Μπακαλάρος, Τάκης Πολυδωρόπουλος, Κώστας Χρυσανθόπουλος, Βασίλης Κεφάλας, Τάσος Κολοκυθάς, Τάκης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Μιχαλάκος και Κώστας Βασιλόπουλος να προχωρήσει με νέα δεδομένα.

Η Παναχαϊκή λειτουργεί, έχει διοίκηση και ενισχύεται σ’ όλους τους τομείς. Σ’ αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και ο Δημήτρης Δρόσος. Στόχος όλων, εντός και εκτός διοίκησης, παραγόντων, φιλάθλων, παλαιμάχων και ολόκληρης της Πάτρας, της οποίας αποτελεί σύμβολο, είναι σύντομα να βρεθεί στη θέση που της αξίζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep