Από Σπάρτη... Εργοτέλη

Στον Εργοτέλη ο Δημήτρης Κοιλιάρας. Ενδιαφέρον Σπάρτης για Μπουντόπουλο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν παρελθόν από τη Σπάρτη ήταν ο Δημήτρης Κοιλιάρας. Ο 30χρονος μέσος είχε 9 συμμετοχές και 3 γκολ με την ομάδα της Λακωνίας και από την Παρασκευή (01/07) βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη, καθώς ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Εργοτέλη τη φανέλα του οποίου φορούσε από το 2002 έως και το 2010.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου:
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοιλιάρα. Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Δημήτρης Κοιλιάρας δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μου. Έπρεπε να έχω γυρίσει νωρίτερα, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή. Μετά την προσέγγιση του Προέδρου, αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη να φορέσω ξανά τη φανέλα του Εργοτέλη. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!».

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, οι νεοφώτιστοι, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», έκαναν πρόταση στον πρώην μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα, Γιώργο Μπουντόπουλο και αναμένουν την απάντησή του.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep