Απουσίες και επιστροφές

Τρεις παίκτες της Σπάρτης θα χάσουν τον Παναιγιάλειο.

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στην αποστολή της υπήρχαν μόλις 15 παίκτες, η Σπάρτη κατάφερε την Κυριακή (23/04) να πανηγυρίσει ένα ακόμα «τρίποντο» στην έδρα της, με αποτέλεσμα να παραμείνει αήττητο για 12ο σερί παιχνίδι στο γήπεδό της.

Παρελθόν αποτελεί ήδη για τους Λάκωνες η νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας, με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να στρέφει την προσοχή της στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο την ερχόμενη Κυριακή (30/04). Την Τρίτη (25/04) το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία, καθώς η ομάδα έχει ρεπό τη Δευτέρα (24/04), ωστόσο η τεχνική ηγεσία γνωρίζει ότι θα έχει και πάλι αρκετά ονόματα στο απουσιολόγιο.

Συγκεκριμένα ο Κατσίκης συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με την Καλλιθέα και θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στο ματς με τον Παναιγιάλειο, αλλά και σε αυτό με τον Αχαρναϊκό στη Σπάρτη στις 21 Μαΐου για την 31η αγωνιστική. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη αναμέτρηση με τους «μελανόλευκους» δεν θα έχουν οι επίσης τιμωρημένοι Παπαχρήστος και Σιώπης, με τον τελευταίο να μην είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμος.

Από την άλλη, εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Μπανούσης και Γκαλίτσιος, ενώ ετοιμοπόλεμοι θα είναι οι Μπουντόπουλος και Κραβαρίτης, που είχαν μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής.

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep