Συνεχίζουν Τσιμότζι, Γουόρντεν

Με ενέργειες του Δημήτρη Νικόλαρου πείστηκαν και παραμένουν στη Σπάρτη οι Τσιμότζι, Γουόρντεν.

[googlead][/googlead]

Παιχνίδια - τελικοί περιμένουν τη Σπάρτη στο πρωτάθλημα. Και εν μέσω των προβλημάτων που έχουν προκύψει, υπήρξαν και δύο ευχάριστες ειδήσεις. Και αυτές έχουν να κάνουν με τη συμφωνία της διοίκησης για την παραμονή των Ταουόγκα Τσιμότζι, Έρικ Γουόρντεν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος συζήτησε με τον Τσιμότζι και ο διεθνής χαφ από το Μαλάουι συμφώνησε να παραμείνει για να βοηθήσει στην προσπάθεια σωτηρίας, ενώ όπως σημειώνει η διοίκηση, βρέθηκε λύση και με τον Έρικ Γουόρντεν και ο Γκανέζος απέσυρε την προσφυγή.

Ο Τσιμότζι, πάντως, δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (15/04, 17:00) λόγω τραυματισμού. Ο τεχνικός της Σπάρτης, Μάρκος Στεφανίδης, δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με την Αναγέννηση και στους τραυματίες Μπέλη - Μουζακίτη και Γιακουμή, ενώ απέχουν οι Σανδραβέλης, Βοσνακίδης. Εκτός είναι και ο Κατσίκης. Η αποστολή θα ανακοινωθεί στο γήπεδο.

«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ»

Ο Μάρκος Στεφανίδης ανέφερε στο Fl News: «Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος. Οι παίκτες θα μπουν στο γήπεδο για να κάνουν αυτό που πρέπει για την ομάδα και την πόλη. Στην προσπάθειά μας θέλουμε κοντά τον κόσμο. Το ξέρουμε ότι έχει στεναχωρηθεί, αλλά πραγματικά προσπαθούμε για το καλύτερο. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά το παλέψαμε. Να είναι δίπλα μας σε όλα τα υπόλοιπα ματς».

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 12:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep