Διακοπή με Δόξα Κατωκοπιάς!

Η Σπάρτη υποστήριξε ότι αποχώρησε από το φιλικό με τη Δόξα Κατωκοπιάς λόγω της συμπεριφοράς παικτών της κυπριακής ομάδας.

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο τεστ που είχε προγραμματίσει να δώσει η Σπάρτη στην Κύπρο. Η ομάδα της Λακωνίας έκανε γνωστό ότι αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Δόξα Κατωκοπιάς, σημειώνοντας ότι αιτία ήταν η συμπεριφορά των παικτών της γηπεδούχου. Το σκορ ήταν 4-0 με τέρματα που σημειώθηκαν στο 3', το 12', το 20' και το 25', αν και από τη Σπάρτη υποστηρίζουν ότι ήταν 2-0...

Συκεκριμένα, η ΠΑΕ ανέφερε:

«Διακοπηκε το φιλικο της Σπαρτης με τη Δοξα Κατωτοπιας μετα απο εντονες αψιμαχιες μεταξυ των ποδοσφαιριστων των δυο ομαδων στο 35 λεπτο της αναμετρησης. Η συμπεριφορα ορισμενων παικτων των γηπεδουχων και τα σκληρα μαρκαρισματα των αντιπαλων ηταν η αιτια για να διακοπει ο αγωνας για να μην εχουμε σοβαρες απωλειες».

Δημοσιεύματα στην Κύπρο ανέφεραν ότι οι Λάκωνες, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει χωρίς τον προπονητή τους, Κριστόφ Βαζέχα διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους. Η κυπριακή ομάδα από την πλευρά της ενημέρωσε: «Το φιλικό έχει διακοπή λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σπάρτης στο 32’».

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 03:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep