Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Στηρίξτε τα παιδιά»

 Υπομονή και συμπαράσταση στη νεανική ομάδα της Καλλιθέας, ζήτησε ο Νίκος Παντέλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλιθέας:

«Θέλω να αρχίσω λίγο διαφορετικά σήμερα και να ευχηθώ ό,τι το καλύτερο στον Στέλιο Μανωλά σε αυτό που επιχειρεί, διότι τέτοιες προσωπικότητες τις χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς ήταν ένα ματς χωρίς αύριο. Η νίκη ήταν μονόδρομος και θεωρώ ότι την πήραμε δίκαια. Παίξαμε με δύο σέντερ φορ, καθώς ξέραμε ότι σε αυτά τα ματς κερδίζει ο πιο δυνατός και ο πιο τυχερός», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Παντέλη.

Εν συνεχεία ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στους... προπονητές της εξέδρας ζητώντας να στηριχθεί η ομάδα της Καλλιθέας: «Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα της Β' εθνικής και το πού θα πάει κάποιος θα φανεί μετά την 30η αγωνιστική. Εμένα έχει παγώσει το στομάχι μου, όμως θα πρέπει να προστατεύσουμε και να μην κατηγορούμε τους παίκτες ότι δεν κάνουν για την ομάδα. Ολοι θα χρειαστούν και θα πρέπει να συμπαρασταθούμε σε αυτά τα παιδιά τα οποία μπήκαν σήμερα με δύναμη, χαρακτήρα και πάθος και ίσως να κερδίζαμε και πιο εύκολα αν μας πήγαιναν κάποιες φάσεις. Κρατάμε αυτή τη νίκη, γιατί με τις νίκες φτιάχνεις ψυχολογία. Τώρα θα ξεκουραστούμε αφού έχουμε το ρεπό μας και θα προετοιμαστούμε για τον Εργοτέλη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την βοήθειά του εκτός από εκείνους τους λίγους προπονητές της εξέδρας που τα ξέρουν όλα...».

Σε ερώτηση του FL News για το γεγονός ότι η ομάδα του κράτησε το μηδέν δεύτερο σερί ματς και αν αισθάνεται δικαιωμένος για το ρίσκο που πήρε στην επανάληψη, παίζοντας για περίπου 20 λεπτά με τέσσερις επιθετικούς, απάντησε: «είναι θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν. Εχω ξαναπεί ότι η άμυνα σου δίνει διακρίσεις. Εμείς έχουμε καλούς παίκτες στην άμυνα, αλλά η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν καλή. Δουλεύουμε σε αυτό τον τομέα. Για μένα δεν είναι καθόλου ρίσκο, ότι παίξαμε με τέσσερις στην επίθεση. Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε. Κακά τα ψέματα θέλαμε τη νίκη και αν δεν ρισκάρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Ομως τόσο ο Φαρινόλα όσο και ο Ατματσίδης είχαν καλή αμυντική συμπεριφορά και μας βοήθησαν και στην άμυνα».

Τους παίκτες της Καλλιθέας, εκπροσώπησε ο Μάρκος Φουντουκίδης: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου διότι από ψυχολογικής πλευράς ήταν μία τεράστια νίκη, καθώς δεχθήκαμε μεγάλη αμφισβήτηση. Ομόφωνα όλοι οι παίκτες αφιερώνουν αυτή τη νίκη στον προπονητή μας Νίκο Παντέλη και στο τεχνικό επιτελείο που συνεχίζουν να μας στηρίζουν, ενώ πολλοί άλλοι μας αμφισβήτησαν λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων».

*** Να σημειωθεί πως όταν ο Φουντουκίδης, αφιέρωνε τη νίκη εκ μέρους των συμπαικτών του στον Νίκο Παντέλη, ο έμπειρος κόουτς θέλησε να τον αποτρέψει να κάνει αυτή τη δήλωση, ωστόσο ο νεαρός παίκτης της Καλλιθέας υπογράμμισε τη στήριξη που εισέπραξε όλη η ομάδα από το τεχνικό επιτελείο.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Νοέμβριος 2012 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep