Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωνές και… Αράγια

Η Καλλιθέα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χιλιανού, Χοσέ Λουίς Σίλβα Αράγια. Διαμαρτυρία για τη διαιτησία της Τουμπας.

Οι πληροφορίες μπορεί να ανέφεραν ότι ο Τζέισον Σίλβα ήταν ο «εκλεκτός» της Καλλιθέας για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά οι «κυανόλευκοι» αφνιδίασαν και έφεραν στη χώρα μας έναν άλλο Χιλιανό, τον Χοσέ Λουίς Σίλβα Αράγια. Ο 22χρονος (07/01/91) μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιβερσιτάδ (7/1) και συνέχισε στην πατρίδα του με τις Έβερτον (15/2), Ρέιντζερς (9/1) και Ο' Χίγγινς. Έχει ύψος 1μ.66 και είναι διεθνής με τις μικρες εθνικές της χώρας του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της έκανε… παρατήρηση στην ΚΕΔ και ανέφερε: «Όσον αφορά το Κύπελλο μια παρατήρηση προς τους υπεύθυνους της ΚΕΔ, τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ζητήσαμε δημόσια από τους αρμόδιους να διασφαλίσουν την ισότιμη μεταχείριση των ομάδων.

Σε απάντηση επελέγη …τυχαία ως διαιτητής εκείνος που είχε τιμωρηθεί λίγους μήνες πριν γιατί στον αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης είχε ευνοήσει προκλητικά τον ΠΑΟΚ. Σαφώς δεν θέλουμε να μειώσουμε την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, ζητάμε όμως από τους υπεύθυνους της ΚΕΔ να πάρουν θέση και να μας απαντήσουν.

Τι έχουν να πουν για όσα συνέβησαν στην Τούμπα;

Είναι ικανοποιημένοι από την διαιτησία και αν όχι, αναλαμβάνουν την ευθύνη;

Εμάς πάντως δεν μας εξέπληξαν τα όσα συνέβησαν».

Η αποστολή των «κυανόλευκων» προπονήθηκε το πρωί στην Καβάλα, καθώς τα μέλη της δεν επέστρεψαν στην Αθήνα και μοναδικός απών για τον τεχνικό, Γιάννη Παπακώστα είναι ο τιμωρημένος Βιγιαρέχο. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Νίκος Χατζόπουλος. Η αποστολή: Κατσούλης, Μιχελής, Αρβανίτης, Ατματσίδης, Χριστοφιλέας, Ντακόλ, Καλτσάς, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Φαγιέ, Πίκολο, Χατζόπουλος, Χαροντάκης, Σεμπέκος, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Μουσταφίδης, Θεολόγου.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2013 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep