Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Εκεί που της αξίζει»

Η υπόσχεση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή για την Καλλιθέα. Ενταση μεταξύ οπαδών και Βαγγέλη Γούτη.

Λίγα λόγια από τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και υπόσχεση ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσει η Καλλιθέα εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ στο ντεμπούτο του, στον πάγκο της Καλλιθέας: «Είμαι μόνο δύο μέρες στην ομάδα και διαπίστωσα μετά και από το σημερινό ματς ότι η βαθμολογική θέση της Καλλιθέα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της. Εχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Μόλις τώρα τελείωσε ο πρώτος γύρος. Θα γίνει ό,τι είναι δυνατό για να πάμε την Καλλιθέα εκεί που πρέπει και της αξίζει. Εύχομαι στη Λάρισα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Ερωτηθείς από το FL News για το αν μπορεί να οριοθετήσει τους στόχους της Καλλιθέας από εδώ και πέρα, τόνισε: «Θα κοιτάζουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Η διαφορά έχει ανοίξει όμως στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Ολες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και η ψαλίδα είναι μικρή. Με δύο σερί νίκες μπορεί να είσαι ψηλά και αν κάνεις δύο αποτυχίες να προσπαθείς να σωθείς».

Στοχοποιήθηκε άνευ λόγου ο Βαγγέλης Γούτης

Να σημειωθεί πως στη συνέντευξη Τύπου δεν έδωσε το παρόν κανένας παίκτης της Καλλιθέας. Μετά τη λήξη του αγώνα ορισμένοι οπαδοί της ομάδας τα έβαλαν με τον Βαγγέλη Γούτη. Ο τεχνικός διευθυντής της Καλλιθέας απάντησε στην εξέδρα φωνάζοντας «έχω δώσει και την ψυχή μου σε αυτή την ομάδα, δεν γίνεται να μου λένε τέτοια πράγματα». Γενικά παρατηρήθηκε ένταση στο φινάλε της αναμέτρησης, και αρκετή γκρίνια με συνέπεια αυτή τη μίνι λογομαχία, στην οποία πάντως δεν δόθηκε συνέχεια.

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep