Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευκαιρία για φρεσκάδα

Στην Καλλιθέα βλέπουν το ρεπό της προσεχούς αγωνιστικής ως μεγάλη ευκαιρία να ανακτήσουν δυνάμεις.

Παρότι δεν έχουν αγώνα για το πρωτάθλημα, στην Καλλιθέα συνεχίζουν με φιλικά. Ύστερα από αυτό με τους Νέους, οι «κυανόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι την Παρασκευή (4/4) με τον Πανελευσιανιακό.

«Συνεχίστηκε σήμερα (5/4) η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Εργοτέλη, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Αυτές οι δέκα μέρες που προέκυψαν μεταξύ των δύο επίσημων αγώνων, δίνουν επίσης την ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα μας να αντιμετωπίσει μία εκ των πρωτοπόρων της κατηγορίας και παράλληλα να υπάρξει μια φρεσκάδα και να παρουσιαστεί η ομάδα πιο ξεκούραστη», ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ.

Η ομάδα του Ελ Πάσο αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της στον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη: Η διοίκηση της Καλλιθέας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και στην ομάδα του Πανσερραϊκού για τον χαμό του. Επίσης η οικογένεια της Καλλιθέας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον έφορο του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας κ. Αμαραντίδη για τον χαμό της κόρης του».

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep