«Πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε»

  • Written by Ψαχνά: Γιώργος Καλίτσας
  • Published in Καλλιθέα
  • 0 comments
Ο Λύσανδρος Γεωργιάδης έμεινε ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας στα Ψαχνά. Ο Λύσανδρος Γεωργιάδης έμεινε ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας στα Ψαχνά.

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής είπε πως η Καλλιθέα ήταν καλή αμυντικά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Ηρακλή Ψαχνών.

Ευχαριστημένος με τον βαθμό που πήρε η ομάδα του έμεινε ο τεχνικός της Καλλιθέας που τώρα βλέπει μπροστά του το επόμενο ματς, με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στο Ελ Πάσο.

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής Ψαχνών και αυτό το δείχνει η βαθμολογική τους θέση. Εμείς σταθήκαμε καλά αμυντικά, δεν γίναμε απειλητικοί επιθετικά σχεδόν καθόλου αν και θα μπορούσαμε να είχαμε βγάλει επιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε χώρο και με την βοήθεια του αέρα θα μπορούσαμε να εκμεταλλευθούμε δύο, τρεις περιπτώσεις, αλλά δεν το κάναμε.

Μπήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ίδιο προσανατολισμό, αλλά δεν απειλήσαμε πάλι. Το παιχνίδι κύλησε με μια, ή δύο ευκαιρίες που είχαν τα Ψαχνά και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ και δεν έγινε εκεί, με την ευκαιρία που είχε ο Γέσιτς στο δοκάρι. Είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε έναν βαθμό στα Ψαχνά και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep