Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Καστοριά τιμά Σαλευρή

Στο πλαίσιο του φιλικού της Τετάρτης ανάμεσα στην Καστοριά και στην Καλλιθέα οι «γουαναράδες» θα τιμήσουν τον Νίκο Σαλευρή που «έφυγε» από τη ζωή.

Φιλικό με την Καστοριά δίνει την Τετάρτη (7/8, 19.00) η Καλλιθέα. Αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Σαλευρή, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Ο πρόεδρος της Καστοριάς, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, δήλωσε: «Στο πρόγραμμά μου δεν ήταν να τιμήσω τον Νίκο Σαλευρή, αλλά το έφεραν οι συγκυρίες έτσι. Ο Νίκος ήταν ένας παράγοντας που υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο. Ο Βαζέχα μου είπε πως είμαι ένας από τους λίγους παράγοντες, όπως ο Σαλευρής, που βλέπουν το ποδόσφαιρο με αυτό τον ρομαντισμό.

Είμαστε υποχρεωμένοι σαν Καστοριά να τιμήσουμε την οικογένεια του Σαλευρή και αυτή την πλακέτα θα την απονείμει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, κ. Γκίτσιος. Εγώ έχω την τιμή να απονείμω την πλακέτα στον Βαζέχα, ο Γιώργος ο Σαββίδης θα τιμήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες και  τον Λουκά Καραδήμο η γραμματέας του συλλόγου, κ. Μουράτη».

Last modified onΤρίτη, 06 Αύγουστος 2013 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep