Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με... τιμές (photos)

Η Καλλιθέα επικράτησε 2-0 της Καστοριάς. Οι Γουναράδες τίμησαν τους «κυανόλευκους».

Με γκολ του Ντακόλ και ενός υπό δοκιμή η Καλλιθέα νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης (07/08) στην Καστοριά την ομώνυμη ομάδα 2-0. Στο περιθώριο του αγώνα οι γηπεδούχοι τίμησαν την αθηναϊκή ομάδα και όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Η Διοίκηση της Καλλιθέας ευχαριστεί την διοίκηση της Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κ. Ουσταμπασίδη για την άψογη φιλοξενία, καθώς και για τις τιμητικές πλακέτες που δόθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 

kast2

kast3

kast4

kas4

Τιμητικές πλακέτες έλαβαν ο προπονητής μας Κριστόφ Βαζέχα, ο τεχνικός διευθυντής Λουκάς Καραδήμος, ο βοηθός προπονητή Σωκράτης Οφρυδόπουλος, καθώς και για την οικογένεια του Αείμνηστου Προέδρου μας κ. Νίκου Σαλευρή για την μακρόχρονη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Πασχάλης Δημητρίου): Στρέπι (υπό δοκιμή), Σαββαϊδης, Ζάφκα, Αναγνωστόπουλος, Τάντσης, Κεφάλας, Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Βελλίδης, Παπαδόπουλος, Μαντζάνας. Ακόμα έπαιξαν και οι: Αλεξανδρίδης, Χριστοφορίδης, Σαββίδης, Μπαϊρακτάρης, Γανόλης, Κάμε, Τάκο, Κεραμιδάς, Τούλιος και Μιχιτσόπουλος.

ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Θεολόγου, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Κατσικογιάννης, Ατματζίδης, Σταύρου, Χαϊκάλης, Ντακόλ, Δημητρίου. Αγωνίστηκαν και οι εξής: Γραγούλιας, Καλαμιώτης, Σεμπέκος, Μιχελής, Φαγέ, Χαροντάκης, Κάσσος, Σάμαρης, Γκαλάν.

Φωτό: Εφημερίδα «Σέντρα»

Last modified onΠέμπτη, 08 Αύγουστος 2013 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep