Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χτυπήθηκε ο Ντουρμισάι!

Οπαδοί χτύπησαν τον Ντουρμισάι στο ματς Νέων, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός.

Νέο κρούσμα βίας σημειώθηκε στα ελληνικά γήπεδα. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι Νέων Πανιώνιος - Παναθηναϊκός που έγινε στο γήπεδο της Αργυρούπολης, οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν φραστικά σε γονείς και οπαδούς των «κυανέρυθρων», ενώ χτύπησαν και δύο ποδοσφαιριστές, τον Άγγελι Πηνιώτη και τον Φιορίν Ντουρμισάι που βρίσκονταν στις εξέδρες! Ο δεύτερος, μάλιστα, έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Καλλιθέα.

Ο Πηνιώτης νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλαστικά τραύματα στα πλευρά, ενώ κακώσεις φέρει και ο Ντουρμισάι.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη της αποστολής της ομάδας Κ20 μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Αργυρούπολης, από οργανωμένους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, από συνδέσμους των Νοτίων προαστίων. Επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών μας.

Και οι δύο διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου τους περίμενε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και γιατρός της ομάδας, Χρήστος Δάρας. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν προέκυψε ότι φέρουν και οι δύο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλαστικά τραύματα στα πλευρά. Ο ένας εξ αυτών επιπροσθέτως φέρει αιμάτωμα στο ζυγωματικό, καθώς και θλαστικό τραύμα στην ωμοπλάτη. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ενημέρωσε και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, Superleague, για το περιστατικό αυτό που αποτελεί ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα».

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 23:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep