Ξανά χωρίς γήπεδο η Καλλιθέα!

Στον «αέρα» η έδρα του αγώνα Καλλιθέα - Παναιγιάλειος.

Μόνιμα... εξόριστη παίζει στο φετινό πρωτάθλημα η Καλλιθέα και παρόλα αυτά διεκδικεί την παραμονή της. Ο Ταύρος τη φιλοξένησε στα περισσότερα παιχνίδια, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, το θέμα της έδρας, αλλά και των προπονήσεων απασχολεί ξανά διοίκηση και τεχνική ηγεσία, αφού δύσκολα ο αγώνας με τον Παναιγιάλειο θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Φωστήρα!

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» ειδοποιήθηκαν ότι από την Πέμπτη (21/05) το Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπ. Γιαλαμπίδης» κλείνει για έργα, οπότε θα πρέπει να αναζητήσουν έδρα, τόσο για τις καθημερινές προπονήσεις, όσο και για τα εντός παιχνίδια των play out με Παναιγιάλειο και Επισκοπή. Οι πληροφορίες, άλλωστε, αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 31ης Μαΐου με την ομάδα του Αιγίου στον Ταύρο, με υποψήφιες έδρες να είναι τα γήπεδα της Νέας Σμύρνης και του Αγίου Δημητρίου.

Όπως διέρρεαν από την ΠΑΕ: «Το αποκορύφωμα της χρονιάς είναι ότι δεχόμαστε το τελειωτικό αυτό χτύπημα, με το θέμα του γηπέδου. Βέβαια, αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο γήπεδό μας στο Ελ Πάσο, αλλά και στην αδυναμία του Δήμου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα γήπεδο σε γειτονικό δήμο για τις ανάγκες της ομάδας. Δυστυχώς έχουμε υποστεί οικονομική καταστροφή, είμαστε χωρίς γήπεδο και χάνουμε εισιτήρια εισιτήρια καθ’ όλη τη χρονιά». 

Σε δελτίο Τύπου, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε η Η ΠΑΕ ανέφερε: «Η διοίκηση της Καλλιθέας έχει ζητήσει από τον Δήμο δέκα ημέρες παράταση για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες που πρέπει, προκειμένου να μη δημιουργηθεί περαιτέρω γηπεδικό πρόβλημα για την ομάδα, από τη στιγμή που εκκρεμεί ακόμη η επιστροφή της Καλλιθέας στο δημοτικό στάδιο της πόλης «Γρ. Λαμπράκης».

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάιος 2015 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep