«Μη βάζουν ταφόπλακα οι διαιτητές»

Εντονα παράπονα για τη διαιτησία από την Καλλιθέα που θα επιδιώξει επαφή με την ΚΕΔ.

[googlead][/googlead]

Δεν μπορούν να χωνέψουν στην Καλλιθέα ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι από τον διαιτητή Νίκο Ανούσο στο 79' του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, όταν ο Γκέρντιν Χοτζάλι βρέθηκε στο χορτάρι από μαρκάρισμα αντιπάλου.

«Αν είμαστε χειρότεροι να μην παραμείνουμε στη Football League. Δεν πρέπει όμως να χάσουμε την κατηγορία από διαιτητικά λάθη. Δεν γίνεται να έρχονται οι διαιτητές και να μας βάζουν ταφόπλακα. Δεν έχουμε περιθώριο να δεχόμαστε και λάθος υποδείξεις εις βάρος μας στην προσπάθεια που κάνουμε. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε» σχολιάζαν από την αθηναϊκή ΠΑΕ.

Θα επιδιώξουν μάλιστα και επαφή με την ΚΕΔ για να διαβιβάσουν τα παράπονά τους, αφού θεωρούν ότι τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα εις βάρος της ομάδας τους. Υπενθυμίζουν ότι «και στο ματς με τον ΟΦΗ ο αντίπαλος προηγήθηκε με καθαρό γκολ οφσάιντ».

Η Καλλιθέα έχει 4 βαθμούς ύστερα από 8 αγωνιστικές (1-1-6) και απέχει 6 βαθμούς από τη σωτήρια 12η θέση, μιας και υποβιβάζονται 6 ομάδες τη φετινή σεζόν.

Οπως γίνεται αντιληπτό θεωρείται κρισιμότατη πλέον η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης την Πέμπτη 21/12 (17:00, ΕΡΤ3).

[googlead][/googlead]

 

 

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 18:08 Comment Link

    Ναι η διαιτησια μας φταιει τωρα.....το οτι φαγαμε τρια εντος απ τη παναχαικη κ οτι χανουμε δευτερη φορα απ τον απολλωνα λαρισας στην εδρα μας σε δυο μηνες φταινε οι διαιτητες....μηπως δεν μπορειτε κ πρεπει να φυγετε η να φυγουμε απ τη κατηγορια προκειμενου να μην ξεφτυλιζομαστε?μηπως ο προπονητης πρεπει να φυγει???μηπως λειπουν καμια δεκαρια παιχτες ?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep