Με δύο νέους η Καλλιθέα

Οι Ζυγκερίδης, Ντούνγκα μεταξύ των επιλογών του Γιώργου Κορακάκη στην Καλλιθέα εν όψει Αιγινιακού.

[googlead][/googlead]

Ματς - τελικός χαρακτηρίζεται για την Καλλιθέα αυτό της Δευτέρας (04/02, 15:00) απέναντι στον Αιγινιακό. Η αθηναϊκή ομάδα θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να αναρριχηθεί και να πιάσει τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία. Η εμφάνιση στην Καρδίτσα με εξαίρεση το «νεκρό» διάστημα στο πρώτο 45λεπτο αποτελεί οδηγό και οι «κυανόλευκοι» καλούνται να τα δώσουν όλα για τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι στην αποστολή μπήκαν οι νεοαποκτηθέντες Ζυγκερίδης, Ντούνγκα. Αντίθετα, ο Τσατσόπουλος είναι τραυματίας. Εκτός και οι Κόττας, Τουρούκης. Εξέτισε την ποινή του ο Μάκο και βρίσκεται μεταξύ των επιλογών.

Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα, όπως γίνεται σε όλα τα εντός έδρας ματς, ενώ οι διαθέσιμοι είναι οι: Κουτογλίδης, Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Πολίντορο, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Βασιλείου, Γλυνός, Καντέ, Μήλιος, Μίγγος, Παυλής, Ταμπάκης, Χοτζάλι, Σμυρλής, Γκέτσι, Μάκο, Ζυγκερίδης, Ντούνγκα, Βαλμάς.

Τα εισιτήρια με Αιγινιακό

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ενημέρωσε σχετικά με τις τιμές εισιτήριων (5, 10 ευρώ). Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι στον αγώνα της Football League Καλλιθέα – Αιγινιακός, την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 στις 15:00, θα λειτουργήσουν οι Θύρες VIP, 1 και 3.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον ανωτέρω αγώνα είναι οι εξής:
Θύρα 1, αξία εισιτηρίου 10 € και
Θύρα 3, αξία εισιτηρίου 5 €.
Θύρα VIP, οι κάτοχοι προσκλήσεων αποκλειστικά

Επίσης, για τις ειδικές κατηγορίες των φοιτητών-στρατιωτών και ανέργων θα υπάρχουν εισιτήρια αξίας 2 € και 0,10 € (για την Θύρα 3), τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ (εντός του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας), την Δευτέρα 05/02 και στις ώρες 10:00–12:00, επιδεικνύοντας την σχετική ταυτότητα και κάρτα ανεργίας αντίστοιχα.

Όσον αφορά τους κατόχους καρτών διαρκείας, σας ενημερώνουμε ότι για την είσοδό σας στο γήπεδο θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

Θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο, απ’ όπου οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας με την επίδειξη της κάρτας, θα παραλαμβάνουν από το εκδοτήριο ένα εισιτήριο. Εν συνεχεία με το εισιτήριο αυτό θα εισέρχονται και στην αντίστοιχη θύρα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep