Για το... άλμα παραμονής

Με Ευαγγέλου και Μπουσινάκη στην αποστολή ο Καραϊσκάκης Άρτας. Νοκ άουτ ο Μπεκατώρος.

[googlead][/googlead]

Κομβικής σημασίας ματς για την παραμονή στην κατηγορία είναι αυτό της Δευτέρας (26/02, 14:00) για τον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΑΟΧ Κισσαμικό και αν επικρατήσουν, τότε θα έχουν κάνει άλμα για την παραμονή. Εξάλλου, ακολουθούν τα άκοπα τρίποντα με Αχαρναϊκό και Βέροια, οπότε η 21η στροφή θα τους βρει με 34 πόντους.

Ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου πήρε εν τέλει στην 20άδα τον Σωκράτη Ευαγγέλου, ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή μετέχει ο νεοαποκτηθείς, Περικλής Μπουσινάκης. Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Τραυματίας είναι και ο Κουσίδης που ακολουθεί ατομικό. Μεταξύ των επιλογών της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι ακόμα οι Σιαράβας, Άτσκα, Καψάλης, Χρουσιέλ.

Η αποστολή: Μέλκας, Ραχιώτης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης, Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος, Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Μπουσινάκης, Ρανγκέλοφ.

Η ΠΑΕ σε κάλεσμα που απηύθυνε προς τους οπαδούς ανέφερε:

«Έναν ακόμη πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα δίνει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, η ομάδα της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία θα υποδεχτεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018, πρώτης του β΄ γύρου. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Αρτινούς φιλάθλους, προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όλοι την Δευτέρα, στις 14:00 το μεσημέρι, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων! Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σας χρειάζεται σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep