Για το σερί σωτηρίας ο Καραϊσκάκης

Τρεις μήνες είναι αήττητος στην Αρτα ο Καραϊσκάκης που υποδέχεται την Καλλιθέα χωρίς Μπεκατώρο, Τσοντάκη, Μπουσινάκη

[googlead][/googlead]

Στις 14 Ιανουαρίου έχασε για τελευταία φορά στην Αρτα ο Καραϊσκάκης (0-1 από Παναχαϊκή) και θέλει κόντρα στην Καλλιθέα το Σάββατο 14/4 (17:00) να διευρύνει το αήττητο τριών μηνών στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων.

Σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες χωρίς να συνυπολογίζεται και το «τρίποντο» στα χαρτιά με τη Βέροια. Κάπως έτσι έχει χτίσει και διαφορά 13 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού.

Κόντρα στην Καλλιθέα επιστρέφει ο Μάριος Χούσος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα θα απουσιάσουν οι λαβωμένοι Μπεκατώρος, Τσοντάκης και Μπουσινάκης, οπότε προκύπτει πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο στρατευμένος Γυφτοκώστας και οι Χρούσειλ, Σιαράβας. Νέα πρόσωπα στην 20αδα (σε σχέση με την αποστολή στα Τρίκαλα) είναι -πέραν του Χούσου- οι Άτσκα, Καψάλης και Γούλας.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Σάκης Παπαβασιλείου για το ματς με την Καλλιθέα, μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής 13/4: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Άτσκα, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Νικολόπουλος, Παπανίκου (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Κουσίδης, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας και Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep