«Αποτέλεσμα στη Δράμα»

Πιστεύει πολύ στους ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη Άρτας ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Πολλές δυνατότητες έχουν οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη Άρτας όπως δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Στο ντεμπούτο του οδήγησε τους «πράσινους» σε νίκη (1-0) απέναντι στον Εργοτέλη και τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και στη Δράμα την Τετάρτη (30/01). Αναλυτικά είπε:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Είμαι λίγες ημέρες, αλλά ξέρω πολλά για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί έχω να κάνω με ανθρώπους που θέλουν το ποδόσφαιρο να πάει ψηλά. Δουλέψαμε κάποιες μέρες εδώ με τα παιδιά. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στα παιδιά που έχουν πολλές δυνατότητες. Με ανάλογη δουλειά θα κάνουμε αρκετά πράγματα.

Η νίκη είναι σημαντική και βαθμολογικά και ψυχολογικά με έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο που ήρθε από μία μεγάλη πρόκριση και με ψυχολογία. Αυτή θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε λίγο περισσότερο στις δυνατότητές μας, γιατί υπάρχουν πολλές. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα να σκαρφαλώσει πιο ψηλά. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Θα δουλέψουμε πολύ».

Για το ματς στη Δράμα και τη συνέχεια:

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν εμπειρία, ποιότητα και μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε και με ένα βαρύ πρόγραμμα, θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αρμόζει. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και ότι θα πάρουμε κάτι εκεί».

Ο σκόρερ Χρήστος Τζιώρας είπε:

«Κάναμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Το προηγούμενο παιχνίδι στα Χανιά μας αδικεί, γιατί κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και είπαμε με τα παιδιά ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.

Η έλευση του νέου προπονητή μας έδωσε κάτι παραπάνω, αυτό που χρειαζόμασταν πιο πολύ επιθετικά. Σκοράραμε, το κρατήσαμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους θέλαμε για πάρα πολλούς λόγους. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Αν το κάνουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Από αύριο τα κεφάλια κάτω. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και συσπειρωμένοι για να καταφέρουμε πιο γρήγορα τον στόχο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep