Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψυχικά χαρίσματα η Καβάλα»

Ο Κώστας Βασιλακάκης δήλωσε ότι οι παίκτες του διαθέτουν ψυχικά χαρίσματα.

Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΕΝΑ CHANNEL ο προπονητής της Καβάλας, είπε: «Το σημαντικό είναι να μην εγκαταλείπεις την προσπάθειά σου σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πρέπει να έχεις τέτοιο χαρακτήρα και νοοτροπία και να κυνηγάς τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κάναμε και δικαιωθήκαμε με την Παναχαϊκη. Εμείς καταφέραμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν, όπως την αποβολή του Ενσαλίβα, αλλά και την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και το ταξίδι και σημειώσαμε μια σημαντική νίκη. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα διαθέτει πάνω απ’ όλα ψυχικά χαρίσματα. Αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό».

Εξήγησε ακόμα ότι: «Η αυτοπεποίθηση και η πίστη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή μας. Οι νίκες κάνουν τις ομάδες, δίνουν πίστη, αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε όλους. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας και μας κάνει πιο δυνατούς. Κάνει και τον κόσμο να πιστεύει σε εμάς. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας. Δίνει ώθηση στους παίκτες. Όλα τα παιδιά πάνε καλά. Μέρα με την μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, καθώς θα γνωρίζονται ακόμα καλύτερα τα παιδιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ενόψει Θρασύβουλου επισήμανε: «Τα παιχνίδια όπως αυτό με τον Θρασύβουλο, που είναι από τις θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες, είναι παγίδες. Πρέπει να μπούμε με την ίδια σοβαρότητα που μπαίνουμε στα παιχνίδια απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, να έχουμε ηρεμία και να μην απογητευτούμε αν δεν μας πάει καλά μέσα στο παιχνίδι. Καλώ και τον κόσμο να έρθει κοντά μας και να ενισχύσει την ομάδα».

Ο Πακάλτσης τελικά δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Θρασύβουλο, ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Ντιέ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Ενσαλίβα.

 

Last modified onΠαρασκευή, 12 Οκτώβριος 2012 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep