Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπόθεση όλης της Καβάλας»

Για τη ΓΣ του Ερασιτέχνη ΑΟΚ μίλησε ο πρόεδρος της «Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας» Μιχάλης Σωτηρόπουλος.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη ΑΟΚ που θα γίνει στις 19:30 της Τετάρτης (14/11) σε ξενοδοχείο της πόλης. Εξάλλου, εκεί θα ανοίξει τα χαρτιά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την πορεία της ομάδας και την προσπάθεια ενίσχυσής της.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της «Λέσχης Φίλων Καβάλας», Μιχάλης Σωτηρόπουλος τόνισε ότι ήρθε η ώρα για να… απογειωθούν οι «Αργοναύτες». Αναλυτικά δήλωσε:

«Εδώ και 12 μήνες οι Καβαλιώτες πήραμε τις τύχες του ερασιτέχνη ΑΟΚ στα χεριά μας. Ένας «σύλλογος- σφραγίδα», απέκτησε σφυγμό με την αγάπη όσων Καβαλιωτών που πλαισίωσαν την προσπάθεια αυτή. Η αξιοπρεπής πορεία στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, σε πείσμα όλων, ήταν μόνο η αρχή. Ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Καβάλας στο μικρό αυτό διάστημα, έδωσε καινούργιο νόημα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής.

Ήρθε η ώρα του απολογισμού μιας δύσκολης χρονιάς που ξεκίνησε με προβληματισμό, αλλά τελείωσε με τη δικαίωση σε όλα τα επίπεδα. Ο Α.Ο.Καβάλας όμως δε θα μείνει εδώ. Μετά την επιβίωση του συλλόγου έρχεται η ώρα της ενδυνάμωσης και της απογείωσής του.

Η έναρξη της λειτουργίας των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου είναι η απόδειξη ότι ο σύλλογος επενδύει στο μέλλον. Η ενδυνάμωση παραδοσιακών αθλημάτων του ΑΟΚ όπως το βόλεϊ και ο στίβος, η δημιουργία νέων τμημάτων όπως του μπάσκετ, του ράγκμπι, του καράτε και άλλων, είναι δείγματα ότι αρχίζουμε και προσεγγίζουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από το τρίπτυχο «Μια πόλη, μια αγάπη, μια ομάδα».

Όνειρο όλων των φίλων του ΑΟΚ είναι οι νέοι Καβαλιώτες που ασχολούνται με τα σπορ να έχουν στην κάρδια τους το καραβάκι σαν δείγμα αγάπης στην πόλη και στην ιστορία της. Το βράδυ της Τετάρτης όσοι θέλουμε να είμαστε μέρος της ιστορίας του ερασιτέχνη ΑΟΚ θα είμαστε στη Γ.Σ του συλλόγου που θα καθορίσει την πορεία του στο μέλλον. Ο ΑΟΚ είναι υπόθεση όλων των Καβαλιωτών και πρέπει να το αποδείξουμε».

Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2012 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep