Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στροφή σε Κοτίτσα η Καβάλα

Οι «αργοναύτες» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 26χρονο δεξιό οπισθοφύλακα.

Ο Δημήτρης Πετκάκης μιλούσε με την Καβάλα, ωστόσο επειδή φέρεται να έχει πρόταση από άλλη ομάδα δεν θα καταλήξει στους «αργοναύτες». Οι οποίοι μετά την εξέλιξη αυτή έχουν στραφεί στην περίπτωση του Ευθύμη Κοτίτσα. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα είναι την Τετάρτη (9/1) στην πόλη για τις τελικές επαφές.
Παράλληλα, θέμα χρόνου είναι η υπογραφή συμβολαίου του Ελ Χατζί Ουζμάν Μπάρι, ο οποίος έπαιξε στο πρόσφατο φιλικό της ομάδας με τον Άρη Ακροποτάμου.
Μάλιστα, στην προπόνηση της Τρίτης (8/1) έδωσαν το παρών δύο ποδοσφαιριστές, οι Ηλία Σεφερίδης και Μπάμπης Προβατίδης. Ο πρώτος αγωνίζεται στον Άρη Ακροποτάμου και ο δεύτερος στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Αν πείσουν τον Νίκο Παπαδόπουλο θα αποκτηθούν.
Εκτός από μεταγραφές, στην Καβάλα θα γίνουν και αποδεσμεύσεις. Ένας από τους παίκτες που θα φύγει είναι ο αμυντικός Γιώργος Σαμαράς ο οποίος θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να λύσει το συμβόλαιό του.
Ενόψει Φωκικού επιστρέφει ο Ταμαντανί Ενσαλίβα που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Βύζαντα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπρατσιάνι, ενώ ο Παγώνης είναι αυτός που θα λείψει απέναντι στην ομάδα της Άμφισσας, μια και έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες.

Last modified onΤρίτη, 08 Ιανουάριος 2013 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep