Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέντε ήρθαν, τέσσερις έφυγαν

Η Καβάλα ενισχύθηκε με πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές. Τέλος ο Ενσαλίβα.

Οι Ιβάν Τάσιτς, Παντελής Ντουτσαρίδης αποτελούν και τυπικά παίκτες της Καβάλας. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν την Τετάρτη (23/1) στη μακεδονική πόλη και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τους «αργοναύτες». Ο 34χρονος Σέρβος χαφ υπενθυμίζεται ότι έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου, ενώ ο 27χρονος Έλληνας μέσος από τον Απόλλωνα.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, ο ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού, Νίκου Ζιαμπάρη από την Κέρκυρα, του 17χρονου αμυντικού Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου από τη δεύτερη ομάδα και του συνομήλικού του μέσου, Γιάννη Καζαντζίδη, επίσης, από την ομάδα Νέων, ενώ επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Αφρικανού, Ελχατζί Ουσμάν Μπάρι.

Η Τετάρτη (23/1) ωστόσο είχε κι άλλες σημαντικές ειδήσεις στο στρατόπεδο της Καβάλας. Μπορεί για τον Μάρκους Μοκακέ να ήταν γνωστό ότι θα αποχωρήσει, όχι όμως και για τον Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο οποίος συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και αποφάσισε να αποχωρήσει. Παρελθόν αποτελούν και οι Φίλιππος Παπαγερίδης, Χρήστος Οξύζογλου. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση των Ivan Tasic, Elhadj Ousmane Barry, Ντουτσαρίδη Παντελή, Ζιαμπάρη Νικόλαου, Ρεβυθόπουλου Χρυσόστομου και Καζαντζίδη Ιωάννη. Επίσης ανακοινώνει την απο κοινού λύση της συνεργασίας με τους Marcus Mokake, Tamandani Nsaliwa, Οξύζογλου Χρήστο και Παπαγερίδη Φίλιππο».

Σημειώνεται ότι ενόψει του επόμενου αγώνα των «αργοναυτών» με την Καλλιθέα επιστρέφει ο Στέλιος Μαραγκός, αλλά θα απουσιάζει ο Δημήτρης Πλιάγκας που αποβλήθηκε από το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2013 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep