Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δουλειά για... αποτελέσματα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε το έναυσμα για συνέχιση στη σκληρή δουλειά, μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας.

Ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε: «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο όπως ήταν η ομάδα της Καλλιθέας. Πριν από το παιχνίδι είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τα καλά στοιχεία που διαθέτει ο αντίπαλός μας κυρίως στον τομέα της μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση και το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Παράλληλα τους επισήμανα το γεγονός ότι στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να τα δώσουν όλα προκειμένου να κερδίσουν όλες τις μονομαχίες και το βασικότερο ότι θα πρέπει να έχουμε καλή οργάνωση στην άμυνά μας για να μη δεχτούμε κάποιο τέρμα. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο πέραν των δύο φάσεων που έγιναν δεν κινδυνεύσαμε στο υπόλοιπο του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν τα πάντα, κέρδισαν όλες τις μονομαχίες σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Για το λόγο αυτό μάλιστα οφείλω να τους συγχαρώ.

Η ομάδα μας έτσι όπως είναι δομημένη γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να αλλάξει ένα στυλ παιχνιδιού και δεν μπορούμε να είμαστε μία ομάδα η οποία θα έχει την πλήρη πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο είτε αγωνίζεται είτε και εκτός έδρας. Θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Όταν όμως ένας παίκτης δεν τρέχει, δε μαρκάρει, δε βοηθάει τους συμπαίκτες του και δεν είναι συγκεντρωμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο τότε δεν μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που επιζητούμε.

Αυτό κάναμε σήμερα και κερδίσαμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι για μας η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος και στη συνέχεια αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και σίγουρα κοιτάμε το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Καλλιθέας που πιστεύω ότι θα την έχει, γιατί διαθέτει έναν καλό προπονητή και μία καλή ομάδα σαν σύνολο».

 

Ο Παντελής Ντουτσαρίδης είπε: « «Θα ήθελα πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και για το ότι τα έδωσαν όλα σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η προσπάθεια «απέδωσε καρπούς» και δίκαια φτάσαμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Παράλληλα θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αφού στην πρώτη συμμετοχή μου με τη φανέλα της Καβάλας, πετύχαμε το στόχο μας, πήραμε τη νίκη και αυτό ήταν αποτέλεσμα του ότι κάναμε επ’ ακριβώς τα όσα μας είπε ο προπονητής μας πριν από την αναμέτρηση.

Θεωρώ ότι είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα, δεν τα καταφέραμε παρά τις δύο τρεις καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, αλλά το πλέον ευχάριστο για μας είναι ότι πήραμε την πολύτιμη νίκη και συνεχίζουμε».

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep