Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Πλιάγκα – Αναστασόπουλο

Ο Δημήτρης Πλιάγκας σε φάση από την αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Πλιάγκας σε φάση από την αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Καβάλα θα ταξιδέψει στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό χωρίς τους Δημήτρη Πλιάγκα και Δημήτρη Αναστασόπουλο.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Πλιάγκα στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο δεν ήταν σοβαρός, αλλά θα τον κρατήσει εκτός για το ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Ο 28χρονος επιθετικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και θα χρειαστεί θεραπεία για μια εβδομάδα ώστε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Πλιάγκας θα κάνει προσπάθεια για να προβάλει την αναμέτρηση, αλλά δύσκολα θα διακινδυνεύσουν την συμμετοχή του για τον φόβο της υποτροπής.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες και δεν θα είναι στα πλάνα του προπονητή του ΑΟΚ Νίκου Παπαδόπουλου.Παράλληλα στην Καβάλα περιμένουν την εξέλιξη της μετακίνησης του στην ΑΕΚ, οπότε πιθανότατα να κλείσει εδω ο κύκλος του στον ΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στους Κιτρινόμαυρους.

Το πρωί της Πέμπτης (31/1) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep