Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Άξια της μοίρας της...

Η Καβάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει σε τροχιά play off.

Οι δικαιολογίες που μπορεί να βρει η Καβάλα είναι πολλές. «Χτίστηκε» σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δεν έδωσε φιλικά προετοιμασίας και ήταν λογικό μετά το δυναμικό ξεκίνημα να κάνει «κοιλιά». Ωστόσο, με την ήττα (1-0) από τον Θρασύβουλο έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά σε τροχιά play off.

Οι «Αργοναύτες» μόλις για τέσσερις αγωνιστικές κατάφεραν να μείνουν στην επτάδα (4η - 7η) και από τότε βρίσκονται 10ης και 15ης θέσης. Στο ματς της Φυλής την Κυριακή (10/03) μπορεί να είχαν τη δικαιολογία των πολλών απουσιών, όμως από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον πόντο απέναντι σε έναν αντίπαλο ασφαλώς πιο αδύναμο, είναι άξιοι της μοίρας τους...

Την Καβάλα πλέον περιμένει ένα πρόγραμμα «φωτιά», καθώς την Τετάρτη (13/03) θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη (εντός), τον Ηρακλή Ψαχνών (εκτός) και τον Απόλλωνα στο «Ανθή Καραγιάννη». Αυτή η τετράδα, λοιπόν, θα κρίνει και το αν ο ΑΟΚ μπορέσει τελικά να πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου ή αρκεστεί στην άνετη παραμονή.

Στον αγώνα της 27ης αγωνιστικής θα επιστρέψουν από τιμωρία οι Ν' Ντιαγιέ, Τάσιτς, όμως ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντουτσαρίδη (εκτίει την 3η και τελευταία αγωνιστική), Μαραγκό και Κοτίτσα.

Last modified onΔευτέρα, 11 Μάρτιος 2013 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep