Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν πετάμε λευκή πετσέτα»

Ο τιμ μάνατζερ της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Studio 7» μίλησε ο Τσαλίκης και αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα του ΑΟΚ και στην πρόσφατη αποχή των ποδοσφαιριστών. Σημείωσε, ωστόσο, ότι οι «Αργοναύτες» δεν πρόκειται να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Μεταξύ άλλων ο Τσαλίκης τόνισε:

-Κύριε Τσαλίκη πώς φτάσαμε στην άρση της απεργίας;

«Κοιτάξτε, είμαι περήφανος για τους παίκτες μας, όχι επειδή αποτελούν προσωπικές μου επιλογές, αλλά γιατί με το ήθος τους έχουν αποδείξει πως είναι άξιοι να φορούν τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος. Διαβάσατε άλλωστε και την ανακοίνωσή τους. Μιλήσαμε και είπαμε πως το καλύτερο και για τους ίδιους, αλλά και για την ομάδα θα ήταν αυτό».

-Με τους ξένους τι θα γίνει;

«Οι ξένοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, είναι διαφορετική περίπτωση όπως γνωρίζετε. Δύσκολα δένονται με τις ομάδες, τους νοιάζει κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Θεωρώ ότι το απόγευμα μετά τις πληρωμές που θα γίνουν θα ρυθμιστεί το θέμα τους».

-Πάντως, κακά τα ψέματα όλη αυτή η φασαρία με το διοικητικό άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό, που ίσως είναι το σημαντικότερο;

«Έτσι πιστεύω και εγώ, γιατί ακούω για προτάσεις, επενδυτές, ονόματα, αλλά τελικά είμαστε μόνοι μας. Οι άνθρωποι που βάζουν χρήματα και ματώνουν, δε βγαίνουν να το πουν, γιατί δε θέλουν. Ξέρετε πόσοι ανώνυμοι φίλαθλοι έχουν βοηθήσει φέτος οικονομικά την ομάδα και δεν έχει βγει προς τα έξω;».

-Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, η άνοδος;

«Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Παλέψαμε, μοχθήσαμε όλοι μας για να φτάσουμε μέχρι εδώ και δε θα πετάξουμε τώρα λευκή πετσέτα».

ΚΑΒΑΛΑ: Γιώργος Νελόπουλος

Last modified onΠέμπτη, 21 Μάρτιος 2013 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep