«Κάνει διαρκώς βλακείες»!

  • Written by Καβάλα: Γιώργος Νελόπουλος
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Έξαλλος με τον Ν’ Ντιαγιέ ο προπονητής της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Αφρικανός επιθετικός μετά τη χειρονομία του στους οπαδούς του Παναιτωλικού και τον καβγά που ξεκίνησε στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου, υπέπεσε και σε τρίτο παράπτωμα την Κυριακή (24/03) απέναντι στον Εργοτέλη με την αποβολή του. Στο συμβάν, φυσικά, αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η τακτική των δυο ομάδων. Η δική μου ομάδα ήταν πολύ καλά διαβασμένη στο αμυντικό της κομμάτι. Δεν πήγαμε καθόλου καλά στην επίθεση. Δε βγάλαμε ενέργεια, που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δε δημιουργήσαμε φάσεις για να σκοράρουμε. Αυτό για μένα είναι κάτι το φυσιολογικό και προέρχεται από την αποχή που έκαναν οι παίκτες.

Μιλάω για τρεις παίκτες που μας δίνουν ενέργεια στην επίθεση μας. Ο Εν Ντιαγιέ, ο Ντος Σάντος και ο Ουσμάν, που προπονήθηκαν προς το τέλος της εβδομάδας. Δυστυχώς οι αλλαγές δε μας δώσανε ενέργεια. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παίζαμε με μια καλή ομάδα με παίκτες που έχουν ποιότητα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει με τον Ν’ Ντιαγιέ. Θα το συζητήσουμε και θα πάρουμε την απόφαση. Δε μπορεί κανένας να σταματάει την προσπάθεια που κάνουν όλοι με βλακείες».

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep