Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα είμαστε αδιάφοροι»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Καβάλας μοίρασε ο Γιώργος Μαραντάς.

Ο προπονητής του ΑΟΚ δήλωσε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πιερικό: «Προερχόμασταν από δύο άτυχα αποτελέσματα και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, είχαμε να παίξουμε κόντρα σε μια καλή και έμπειρη ομάδα που χρειαζόταν βαθμούς. Παίξαμε με επτά παίκτες από τη β' ομάδα, είτε από την αρχή είτε σαν αλλαγή. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είμαστε αδιάφοροι στη συνέχεια, όπως φάνηκε και σήμερα.

Επιδιώξαμε να κερδίσουμε όπως είχαμε σχεδιάσει, να παίξουμε με αντεπιθέσεις, κρατήσαμε τη μπάλα όταν έπρεπε και δεχτήκαμε το γκολ από στημένη φάση, τομέας όπου ο Πιερικός είναι ισχυρός και το ξέραμε. Από εκεί και πέρα, μπορούσαμε να πάρουμε στην τελευταία φάση τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Πιερικό και του εύχομαι να πετύχει το στόχο του».

Ο αμυντικός, Γιάννης Κάργας δήλωσε: «Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, κάνοντας ό, τι μας είπε ο προπονητής και προηγηθήκαμε γρήγορα στο σκορ. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που πίεζε ο αντίπαλος θα μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη. Αδρανήσαμε στη φάση του γκολ, μπορούσαμε να το αποφύγουμε και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μπροστά θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Πηγή: www.katerinisport.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep