Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δυσφορία για Ντος Σάντος

Προβληματισμένοι στην Καβάλα με τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου.

Η αδιαφορία που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Βραζιλιάνος μέσος Μάρκος Ντος Σάντος έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των ιθυνόντων της ΠΑΕ και φυσικά του προπονητικού επιτελείου. Το μέλλον του στην Καβάλα είναι αβέβαιο, παρ' ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στην ομάδα. Κάποια παράπονα, για τον ίδιο λόγο, υπάρχουν και για τον Ιβάν Τάσιτς.
Από εκεί και πέρα, ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τη Δόξα Δράμας. Ο Τριποτσέρης θα μείνει εκτός για να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, όπως και ο Γελαδάρης που είναι τραυματίας. Ο Ντουτσαρίδης ναι μεν έχει συμπληρώσει επτά κάρτες, αλλά θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στον αγώνα με τον Βύζαντα, άρα με τη Δόξα θα είναι διαθέσιμος.
Ο Μπρατσιάνι από την πλευρά του εξέτισε με Ηρακλή και Καλλονή και υπολογίζεται, ενώ και οι Πάτο και Καλαγκάνης είναι αρκετά καλύτερα και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα δώσουν το παρών στο παιχνίδι που ακολουθεί.

 

Ετοιμάζουν ταξίδι στη Δράμα

Ταξίδι στη Δράμα για το παιχνίδι με τη Δόξα οργανώνουν οι φίλοι της Καβάλας. Και ο ΣΦΑΟΚ, αλλά και η Λέσχη. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τους:

1. «Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας. Αναχώρηση την Κυριακή 21/04/2013 και ώρα 13.30 από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 5 € ανά άτομο ΧΩΡΙΣ το εισιτήριο του αγώνα με προπληρωμή μέχρι την Παρασκευή 19/04/2013. Ανοιχτά Καθημερινά από τις 10:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00. Πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της Φιλελλήνων 14α (δίπλα Oscar) και στο τηλέφωνο 2510-838.561».

2. «Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ανακοινώνει εκδρομή για τον αγώνα του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας τη Κυριακή 21 Απριλίου. Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ, ώρα αναχώρησης 14.00 στην κεντρική πλατεία. Πληροφορίες στα γραφεία της Λέσχης, Νυρεμβέργης 17 και στο 6944-260.667 (Χατζηραφαηλίδης Βασίλης)».

Last modified onΤρίτη, 16 Απρίλιος 2013 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep