«Κάποιοι δεν βγήκαν στο δεύτερο…»

  • Written by Άμφισσα: Βαλάντης Καρλιαύτης
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Παράπονα του Γιώργου Μαραντά για την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής της Καβάλας στη συνέντευξη τύπου στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, μετά την αναμέτρηση με το Φωκικό, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παραδέχτηκε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα και με πάθος, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε: «Κάποιοι παίκτες μου δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, στο δεύτερο ημίχρονο».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, κάποιοι παίκτες μου δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Φωκικός έχει δύο πολύ καλούς παίκτες. Αυτοί είναι που κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι. Αλλά η κύρια αιτία ήταν αυτό που σας είπα: Κάποιοι παίκτες μου δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο ενώ αντίθετα οι παίκτες του Φωκικού είχανε πάθος, ήθελαν τη νίκη για να σωθούν και ελπίζω να σωθούν. Καλή συνέχεια στο Φωκικό.

Ο Γιάννης Ντόσης από την πλευρά του, παραδέχτηκε την ανωτερότητά του Φωκικού και δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ομάδα της Άμφισσας για την παραμονή της.

Αναλυτικά δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο ήμασταν καλύτεροι και γυρίσαμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί όπως είπε και ο κόουτς, γι’ αυτό μας το γύρισαν. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φωκικού και καλή συνέχεια».

ΑΜΦΙΣΣΑ: Βαλάντης Καρλιαύτης

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep