Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αυτούς θέλει η Καβάλα

Κοντά σε συμφωνία με την Καβάλα ο 20χρονος τερματοφύλακας, Μάκης Γιαννίκογλου. Κοντά σε συμφωνία με την Καβάλα ο 20χρονος τερματοφύλακας, Μάκης Γιαννίκογλου.

Οι «Αργοναύτες» χτενίζουν την αγορά για τη συγκρότηση του ρόστερ.

Μετά την πρόσληψη του Γιάννη Τοπαλίδη στην τεχνική ηγεσία, στην Καβάλα επιδιώκουν άμεσα να προχωρήσουν στη συμπλήρωση του ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Δημήτρης Μερακλής ήδη θεωρείται παίκτης των «Αργοναυτών» και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr ο Κοζανίτης προπονητής εξετάζει δύο περιπτώσεις παικτών από την Κύπρο. Τον 21 ετών ακραίο επιθετικό Πόλυ Φιλίππου που έχει παίξει στην ΑΕ Πάφο (ομάδα την οποία πέρυσι ο Τοπαλίδης καθοδήγησε οκτώ φορές), καθώς και 20χρονο τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου, ο οποίος από το 2011 αγωνιζόταν στην Ομόνοια Λευκωσίας. Μάλιστα ο ύψους 1.89 γκολκίπερ γεννήθηκε στην Καβάλα, έχει περάσει από τη Σκόντα Ξάνθης και έχει συμμετοχές στην Εθνική παίδων.
Ακόμα, στα υπόψιν είναι ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Μπίρης, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της ρουμάνικης Σεβερίν. Ο Μπίρης έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Αιγάλεω, Πρέβεζα, Παναχαϊκή, Φωστήρα, Σαρωνικό, Κορωπί και Αχαρναϊκό.

Media

Last modified onΤετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 09:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep