Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προπόνηση με Μαραντά

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μαραντά η προπόνηση της Τετάρτης (4/12) στην Καβάλα.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη διοίκηση της Καβάλας να επιλέγει τον Γιώργο Μαραντά στη θέση του προπονητή επαληθεύτηκαν. Ο 40χρονος Ξανθιώτης προπονητής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους «Αργοναύτες» και είναι αυτός που αντικαθιστά τον Σίμο Ανθουλάκη. Ο νεαρός τεχνικός έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Λαμία, Μακεδονικό Νεάπολης, Οδυσέα Αναγέννησης, Παναχαϊκή, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, αλλά και πέρυσι στην Καβάλα.

Η προσοχή έχει στραφεί στο επόμενο παιχνίδι, με την πρωτοπόρο Κέρκυρα. Γιώργος Βαλεριάνος και Κύδων Καρλόπουλος παραμένουν αμφίβολοι, ενώ ο Πάλλας που χτύπησε στο Αλκαζάρ, στο ματς με τον Τύρναβο, αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών. Κάρτες έχουν συμπληρώσει οι Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και Παντελής Ντουτσαρίδης. Ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Αιγινιακό, ενώ ο δεύτερος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/12) ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Μαραντά: «Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Γεωργίου Μαραντά στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Μαζί τoυ στο τεχνικό επιτελείο θα είναι ο κ. Νικόλαος Ιωσηφίδης ως Assistant Coach, ο κ. Ηλίας Δερβεντζής στη θέση του γυμναστή και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κωνσταντίνος Τσανάκαλης».

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep