Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίστροφα για νέα διοίκηση»

Η Καβάλα ενημέρωσε για τις διοικητικές εξελίξεις.

Η ΠΑΕ Καβάλα έκανε γνωστό πως σύντομα θα αναλάβει νέα διοίκηση, καθώς έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την ανάκληση της απόφασης με την οποία τέθηκε σε εκκαθάριση. Όπως ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει ότι έχουν αρχίσει όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την ανάκληση της απόφασης με την οποία τέθηκε σε εκκαθάριση. Οι διαδικασίες αυτές θα ολοκληρωθούν σύντομα με απόλυτα θετικό τρόπο. Η κατάληξη της προσπάθειας αυτής αποτελεί ταυτόχρονα και την αφετηρία για την ανάληψη της Διοίκησης της Εταιρίας από τους ανθρώπους οι οποίοι τη Διευθύνουν με βάση τις σχετικές συμφωνίες».

Ενοχλήσεις ο Καρλόπουλος, τραυματίας και ο Καπνίδης

Την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα 1926 ξεκίνησε η Καβάλα. Οι Αργοναύτες κράτησαν την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με την Κέρκυρα και θα επιδιώξουν να δείξουν το ίδιο πρόσωπο, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Μαραντά.

Ο Καρλόπουλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ τραυματισμό στο χέρι έχει «κληρονομήσει» ο Καπνίδης, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Σε ό,τι αφορά στους τιμωρημένους, ο Ρεβυθόπουλος θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον Αιγινιακό και ο Ντουτσαρίδης στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή.

Last modified onΤρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep