Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζουν με μεγάλη πίεση»

Ο Γιώργος Μαραντάς διέκρινε πάθος, θέληση, πίστη και μυαλό στους παίκτες του. Ανακοινώνονται μεταγραφές.

Ο τεχνικός της Καβάλας, Γιώργος Μαραντάς δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στη Ζάκυνθο: «Στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε πολύ δυνατά τον αγώνα, πετύχαμε το γκολ, που για μένα είναι καθαρό πέναλτι. Δικαίως δόθηκε και προηγηθήκαμε. Από εκεί και μετά, μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο, η αμυντική μας τακτική ήταν πολύ καλή. Δεν δώσαμε χώρους στον αντίπαλο. Δε θυμάμαι να έκανε κάποια επικίνδυνη φάση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις, αλλά η προσπάθειά μας έμεινε μισή. Δεν είχαμε την πάσα, την ποιοτική, για να κάνουμε το καλό τελείωμα.

Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μπει δυνατά. Παίζει με αυτόν τον τρόπο. Ξέραμε ότι θα ρισκάρει και θα αφήσει χώρους. Απειληθήκαμε μόνο με γεμίσματα. Αν είχαμε πιο ποιοτικές πάσες, τότε θα είχαμε την πιθανότητα να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ. Αυτό που κρατάω είναι η νίκη. Αυτό ήθελαν και οι ποδοσφαιριστές μου. Έμειναν πίσω, γιατί γνωρίζουν τη βαθμολογική θέση και την αναγκαιότητα των βαθμών.
Αυτά τα παιδιά κάνουν μια τεράστια προσπάθεια και ζουν μέσα σε μια μεγάλη πίεση. Είχαμε πάθος, θέληση, πίστη και μυαλό. Η Ζάκυνθος είναι μια ομάδα με πολύ καλή τακτική. Είμαστε ευτυχισμένοι με τους βαθμούς».

Έρχεται ενίσχυση

Τις πρώτες μεταγραφές αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα η Καβάλα. Για την Τρίτη (14/01) έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Γκανέζου Ρασίντ, ενώ ο ΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Ξάνθη στον δανεισμό των Ενέα Γκατσολάρι, Ιάσωνα Παπαδημητρίου και Κίμωνα Παπαδιώτη. Ακόμη υπάρχε συμφωνία με τον Πασχάλη Βουτσιά που έφυγε από τον Ηρακλή και με τον Γιάννη Γωνιάδη από τη Ζάκυνθο.

Πηγή: proininews.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep