Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Πύρρειος νίκη για Καβάλα

Οι «Αργοναύτες» πήραν το ματς με τον Πιερικό, αλλά χάνουν βασικά στελέχη για το επόμενο παιχνίδι.

«Ζωής ή θανάτου» χαρακτήριζαν την αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Καβάλα. Ο ΑΟΚ κατάφερε να νικήσει, έστω και περιπετειωδώς, με φασαρία και επεισόδια που στιγμάτισαν το ματς. Μπορεί οι «Αργοναύτες» να πήραν λοιπόν το τρίποντο, ωστόσο για τον επόμενο αγώνα έχασαν βασικά στελέχη τους. Ο Πόπτσης υπέστη θλάση και δεν προλαβαίνει να δώσει το παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Ο Καζαντζίδης μετά το σφύριγμα της λήξης είδε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Αγγελάκη (Μακεδονίας), ενώ ο Βαλεριάνος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στην Πέλλα την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ο Χόρτσας βρίσκεται στην Αθήνα και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ρεβυθόπουλος θα είναι διαθέσιμος, αφού τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Βατανιακό.
Στο μεταξύ, με δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ ενημέρωσε: «Η ΠΑΕ Καβάλα σας προσκαλεί στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:30 στο ξενοδοχείο AIROTEL GALAXY στην αίθουσα Φίλιππος».

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep