Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Εκτίουν με Νίκη Ντομί, Άρτσε

Η προσοχή της Καβάλας στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Πέλλα.

Όλα τα λεφτά είναι για την Καβάλα το εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πολλά θα κριθούν σε ό,τι αφορά στο θέμα της παραμονής και οι «Αργοναύτες» είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους. Κυρίως θέλουν να μην ηττηθούν και φυσικά θα παλέψουν με στόχο τη νίκη.
Ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καζαντζίδη, στον Βαλεριάνο που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ τα νεότερα έχουν να κάνουν με τους Ντομί και Άρτσε, οι οποίοι δηλώθηκαν να μην αγωνιστούν στο ματς με τη Νίκη Βόλου.
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρών τους το βράδυ της Τετάρτης (5/2) στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ Καβάλα στο ξενοδοχείο Galaxy για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του ποδοσφαίρου και γενικότερα του καβαλιώτικου αθλητισμού με την ευχή όλων, ο Α.Ο.Κ. να βρει πολύ γρήγορα το δρόμο του και να επιστρέψει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Galaxy στην Καβάλα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και το παρών έδωσαν σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Βλάση Τσάκα, το ποδοσφαιρικό τιμ της ομάδας του Α.Ο.Κ. καθώς επίσης και η ομάδα Κ20.

Last modified onΠέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep