Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βέβαιη η παραμονή»

Ο τεχνικός του ΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για παραμονή της ομάδας στη Football League.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον βατανιακό ο Ιορδανίδης ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έδωσαν και τη ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε ένα γκολ. Κάναμε πολλές φάσεις. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος.
Η ομάδα της Καβάλας θα σωθεί, να είστε σίγουροι γι' αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα σωθεί. Παίζει πολύ καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ασχέτως αν δεν έρχεται το γκολ. Θα έρθει κάποια στιγμή. Θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ολες οι ομάδες θέλουν να πάρουν το αποτέλεσμα, εμείς παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα δουλέψουμε στις στημένες φάσεις όλη την εβδομάδα. Εμείς παίζουμε επιθετικά, έχουμε δημιουργήσει καλή εντύπωση σε όλο το 90λεπτο, στα τελευταία παιχνίδια.
Η κατοχή είναι με το μέρος μας. Μας λείπει όμως το γκολ. Το λέω και πάλι, ότι η Καβάλα θα σωθεί. Σήμερα τα παιδιά, έδωσαν τη ψυχή τους και δεν έχω κανένα παράπονο. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να σωθεί η ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep