Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαρύ κλίμα στην Καβάλα

Οι «Αργοναύτες» απέτυχαν στην... εκστρατεία τους και επιχειρούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Το κλίμα στην Καβάλα είναι βαρύ. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, άλλωστε, μετά το ναυάγιο στα τελευταία παιχνίδια που οδήγησαν στον υποβιβασμό την ομάδα! Ο Βλάσης Τσάκας και οι συνεργάτες του αναζητούν τρόπους να κρατηθεί στην κατηγορία με διαφορετικό τρόπο ο ΑΟΚ, εξωαγωνιστικά δηλαδή.
Οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις και ο Μιχάλης Ιορδανίδης προσπαθεί να κρατήσει... όρθιο το τμήμα. Μετά τον Αντώνη Καπνίδη που τραυματίστηκε στον ώμο, νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν θα μείνει και ο Χόρτσας, που βρίσκεται για θεραπείες στην Αθήνα. Αντίθετα ο Ντουτσαρίδης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.
Στο μεταξύ, ζητήθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ντίνο Κανάκη, ένα σχόλιο για την κατάσταση που βρίσκονται οι «Αργοναύτες» και δήλωσε: «Θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να βοηθήσουμε όλοι μαζί, αν υποβιβαστεί η ομάδα. Να γίνει ένα κάλεσμα σε όλο τον κόσμο. Με τις ίντριγκες που υπάρχουν δεν θα κερδίσουμε κάτι. Δεν βγαίνει καλό αποτέλεσμα γι` αυτό που αγαπάμε όλοι μας. Δεν φταίει ο κ. Τσάκας, ούτε κανένας. Ολοι φταίμε και πρώτα βάζω τον ευατό μου. Όταν έπρεπε να μιλήσουμε, δεν μιλήσαμε».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Σίμος Ανθουλάκης, δήλωσε: «Δεν σας κρύβω ότι έχουμε κάνει επαφές με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες να στηρίξουν την ομάδα, όσον αφορά το οικονομικό. Το θέμα είναι να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους και θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε.
Αν τα καταφέρουμε θα είναι καλό για τον ΑΟΚ και όλης της πόλης. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και αυτές οι επαφές θα συνεχιστούν μέσα στον Απρίλη».

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep