Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλείνουν τα αυτιά τους στην Κέρκυρα

Οι Φαίακες δεν στέκονται στα όσα υποστηρίζει η Δόξα για τη διαιτησία και προχωρούν.

Πολύς ντόρος έγινε μετά το παιχνίδι της Δόξας Δράμας με την Κέρκυρα ότι οι Φαίακες ευνοήθηκαν από τη διαιτησία και κατέκτησαν τη νίκη. Χαρακτηριστικό ότι στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «μαυραετών», Κώστας Βασιλακάκης, πήρε το λόγο, ενώ μιλούσε ο Σουάνης, και είπε ότι έπρεπε ο επιθετικός των νησιωτών να πάρει κίτρινη για θέατρο. Και πως δεν ήταν πέναλτι. Ο παίκτης δήλωσε: «Φυσικά και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καμία διάθεση να κοροϊδέψει τους φιλάθλους. Πολλές φορές, όμως, οι κραυγές βγαίνουν υπό το φόβο μη χτυπήσει. Όταν βλέπεις έναν αντίπαλο να σου έρχεται δυνατά, με τις τάπες, μπορεί να τρομάξεις, δίχως να είναι ανάγκη να χτυπήσεις».
Κατέληξε ο Σουάνης λέγοντας: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Δόξα μπήκε, πράγματι, καλύτερα από μας, όμως εμείς, με απλά πράγματα, τα οποία δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, βγαίνουμε ορθολογικά μπροστά κι εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες, που μας δίνονται. Δεν θα θεωρήσω ότι ήμαστε τυχεροί, αλλά ικανοί. Τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, τις κάναμε γκολ και τελειώσαμε το παιχνίδι. Ίσως η Δόξα να δικαιούται κάτι παραπάνω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου και 0-3! Τρεις βαθμοί για μας και τίποτε παραπάνω».
Στην Κέρκυρα δεν στέκονται άλλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ξεκαθαρίζουν ότι νίκησαν δίκαια και πως τώρα σκέφτονται μόνο το εντός έδρας παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep