Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ώρα… κορυφής

Με 2.000 οπαδούς στο πλευρό της και χωρίς απουσίες θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν νικήσει την τελευταία 10ετία τον Ολυμπιακό Βόλου ως φιλοξενούμενοι, αλλά αυτή τη φορά θεωρούν ότι εκείνοι θα είναι που θα χαμογελάσουν στη γιορτή του Πανθεσσαλικού. Οι οπαδοί εξάντλησαν τα 2.000 εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ και ο τεχνικός, Στέλιος Μανωλάς στην τελευταία προπόνηση έδωσε σύνθημα νίκης και… πρωτιάς, καθώς σε περίπτωση επικράτησης η Νίκη Βόλου θα περάσει, έστω προσωρινά, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τις προηγούμενες ημέρες, τόσο οι οπαδοί, όσο και ο πρόεδρος, Ανδρέας Πάτσης έστειλαν μηνύματα νίκης και οι ποδοσφαιριστές έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του θεσσαλικού ντέρμπι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και εκτός πλάνων έμειναν μόνο όσοι δεν υπολογίζονται και θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν, όπως οι Τάσιτς, Γιάκομπ.

Ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής: Βούρας, Καρακούτσης, Ψιάνος, Μήτσης, Καρατζάς, Ουέλινγκτον, Πουρτουλίδης, Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Χάμος, Τάντιτς, Παπαδόπουλος, Φλίγκος, Βέρτζος, Λαζαρίδης, Μκρτσιάν, Σαμαράς.

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2012 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep