Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Η... ευκαιρία του Λαλίν

Οι συμπατριώτες του Άλαν Λαλίν κάνουν εκτενή αναφορά στη μεταγραφή του στη Νίκη Βόλου.

Η εφημερίδα «La Tribuna» δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τη μετακόμιση του διεθνούς επιθετικού στη χώρα μας και τη Νίκη Βόλου. Σε άρθρο της, λοιπόν, μίλησε για την ευκαιρία που θα έχει ο ίδιος για να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το συμβόλαιο του Λαλίν με την Εσπάνια Σαν Πέδρο δεν ανανεώθηκε και ότι η ενδιαφερόμενη Μάραθον δεν του κατέθεσε πρόταση. Σημείωσε ότι τελευταία ομάδα εκτός της πατρίδας του ήταν στο Αζερμπαϊτζάν και τόνισε ότι θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα που θα παίξει στην Ελλάδα μετά τον Κόστλι της Βέροιας και τον Νούνιες του ΠΑΟΚ.

Οι συμπατριώτες του Λαλίν έκαναν ακόμα αναφορά στην παρουσία της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα, στο σαββατιάτικο (05/01) ματς με τον Παναιτωλικό και έδωσαν πληροφορίες για την πόλη όπου ο ίδιος θα μένει.

Οι «κυανόλευκοι» κάνουν αγώνα δρόμου για να εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, ενώ αβέβαιο είναι αν θα έχουν φτάσει μέχρι το ματς με τον Παναιτωλικό τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή του Λαλίν.

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep