Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λάσπη από Μποτσιβάλη»

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Τάκης Γιαννόπουλος υποστήριξε ότι δέχεται λάσπη από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Με παρέμβασή του στον Sport FM ο Γιαννόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπτσιβάλη και σημείωσε: «Έχω πληρώσει με αποδείξεις για τα εισιτήρια των Ογιαρμπίντε και Ντεβάλις, μια που τα εισιτήρια που τους έβγαλε η ΠΑΕ ήταν για Μπουένος Άιρες, ενώ αυτοί πήγαιναν σε άλλες κατευθύνσεις.

Έχω πληρώσει 1100 ευρώ από την τσέπη μου για το εισιτήριο του Ντεβάλις. Ενημέρωσα πως του Ογιαρμπίντε δεν του έφταναν τα χρήματα για να γυρίσει από την Αργεντινή. Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και αναγκάστηκαν να στείλω 400 ευρώ για να επιστρέψει ο παίκτης στην Ελλάδα. Έχω τις αποδείξεις στα χέρια μου. Ψέμματα δεν έχω συνηθίσει να λέω. Έστειλα τα χρήματα για να μη βγει κακό όνομα προς τα έξω για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όταν έγινε η αλλαγή του προπονητή, το όνομα το έμαθα Πέμπτη 9.30μ.μ και δεν τον επέλεξα εγώ. Μόλις το έμαθα είπα στον Σούλη Παπαδόπουλο πως φεύγω. Πράγμα που έκανα. Δεν έχω μάθει ούτε να λέω ψέμματα, ούτε να ρίχνω λάσπη όπως έκανε σε μένα ο κ. Μποτσιβάλης».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep