Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κωστούλας: «Θα πανηγυρίσουμε»

Υπόσχεση ανόδου έδωσε ο Θανάσης Κωστούλας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο 37χρονος αμυντικός έκανε την Τετάρτη (16/01) την πρώτη του προπόνηση με τους Θεσσαλούς και στη συνέχεια μίλησε στην ιστοσελίδα «goalpost» για την επιστροφή του στη γενέτειρά του. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μετά από 20 χρόνια επιστρέφω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα και στην πόλη που αγαπώ, το Βόλο, όπου και σκοπεύουμε να ζήσουμε με την οικογένειά μου. Θεωρώ πως ο καθένας στη θέση μου θα αισθανόταν το ίδιο ευτυχής.

Η επιστροφή μου μάλιστα συνδυάζεται με την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός, οι διοικούντες, οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και ο κόσμος για να επιστρέψει η ομάδα μας στη Σούπερ Λιγκ. Θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειεας και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία του στόχου της ανόδου.

Θέλω επίσης να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου, στους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα και ιδιαίτερα με τον κ. Κώστα Θεοδώρου ο οποίος με έπεισε να έλθω στον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλωστε, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με βοήθησε στην αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας και χαίρομαι που συνέβαλε, ώστε να επιστρέψω και τελειώσω την καριέρα μου στο Βόλο και στον Ολυμπιακό.

Επίσης, ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για τη λαμπρή υποδοχή που μου επιφύλαξαν και για τον τρόπο που με προσέγγισαν όλο το τελευταίο διάστημα προκειμένου να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Θα κάνω τα αδύνατα, δυνατά για να τους δικαιώσω. Πιστεύω πως το δελτίο μου θα είναι έτοιμο και θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για τον αγώνα της Κυριακής. Επίσπευσα την επιστροφή μου στο Βόλο για να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στη Σούπερ Λιγκ" κατέληξε ο Θανάσης Κωστούλας που έκανε σήμερα το μεσημέρι την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιανουάριος 2013 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep