Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Η διαίσθηση Βαζάκα για Ογκουνσότο

Τη διαίσθησή του άκουσε ο Γιώργος Βαζάκας στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός έπιασε τον Πάτρικ Ογκουνσότο μία μέρα πριν από το ματς στην Αθήνα και είπε στον Νιγηριανό: «Θα σε βάλω αλλαγή και θα σκοράρεις. Θα νικήσουμε 1-0 και εσύ θα βάλεις το γκολ». Έτσι έγινε. Ο Αφρικανός μπήκε στο 57' και στο 68' σημείωσε το τέρμα με το οποίο οι Βολιώτες δραπέτευσαν με το σπουδαίο διπλό από την έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Γι' αυτό μετά το γκολ ο Ογκουνσότο έτρεξε και αφιέρωσε το γκολ στον προπονητή του.
Ο στράικερ της «ερυθρόλευκης» ομάδας είπε αφού ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση: «Το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Γιατί ξέραμε ότι αν το κερδίσουμε θα είμαστε στο δρόμο για την πρώτη κατηγορία. Εντάξει, εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί ξέρω μέσα μου ότι μπορώ να βοηθήσω για να ανέβουμε στην Α' Εθνική. Και ο προπονητής μου με πιστεύει πάρα πολύ. Στο ημίχρονο μου είπε ο κόουτς να μπω και να καθαρίσω εγώ το ματς. Και του είπα ότι θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός».
Πλέον για τον Ολυμπιακό ο αγώνας στην Κατερίνη με τον Πιερικό είναι κομβικής σημασίας. Μόνο νίκη θέλει η ομάδα του Βόλου. Απών θα είναι ο Γενγκά που αποβλήθηκε στη Ριζούπολη, ο Ολίσε που είναι δηλωμένος και μένει να φανεί τι θα γίνει με Πετκάκη και Καρρά. Ο δεύτερος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο πρώτος έχει κάρτες. Το παιχνίδι στο οποίο θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Πετκάκης θα κριθεί από την κατάσταση που θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Καρράς.

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2013 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep