Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ένα ματς, τίποτα παραπάνω»

Ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε σεβασμό στην απόφαση της Νίκης να μην δώσει εισιτήρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο γύρο των play off δεν είχαν δώσει εισιτήρια στη Νίκη Βόλου. Οι «κυανόλευκοι», βέβαια, είχαν τονίσει ότι θα δώσουν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους κατά τη διάρκεια των play off, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε, ώστε να μην καταθέσει σχετικό αίτημα και ζήτησε από τους οπαδούς να σεβαστούν τη συγκεκριμένη απόφαση. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου και τους καλεί να σεβαστούν την απόφαση αυτή. Υπενθυμίζουμε ότι είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και τίποτα παραπάνω».

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και δύο αναμενόμενες αποδεσμεύσεις από το ρόστερ. Ο λόγος για τους Χρήστο Χατζηπαντελίδη, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του Γιώργου Βαζάκα. Θα τους ακολουθήσει ο Δημήτρης Πετκάκης.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Χατζηπαντελίδη και του εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της καρέρας του.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Bakayoko Ibrahima και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Ιούνιος 2013 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep